mandag den 9. august 2010

Tips til navlepiercing og efterbehandling

Navlepiercinger er meget populære blandt den yngre generation i disse dage. Især kvinder er glade for at få lavet en navlepiercing, da det er stilet. Den brede vifte af smukke navleringe, klokker og stave, der i dag er til rådighed gør det nemt for unge at vise deres modepræferencer.

Hvis du er interesseret i at få lavet hul i navlen, skal du først finde en professionel, der har masser af erfaring i dette job. Han eller hun kan gøre processen så smertefri som muligt. Det tager kun et par minutter for en god navlepiercer at fuldføre opgaven med et minimum af skader i huden. Dette gør selve helingsprocessen hurtigere. Sørg for, at du følger alle instruktionerne fra den professionelle, når du skal tage dig af såret, efter du er blevet piercet. Dette vil sikre, at du undgår infektion.

Her er nogle grundlæggende tips, så du undgår betændelse eller infektion. Området skal holdes rent og du skal sørge for at undgå at røre for meget ved området, så såret hurtigt kan hele. Rengør hænderne grundigt med sæbe inden, hvis du har brug for at røre ved såret.

Brug de rigtige desinfektionsmidler, der anbefales af ham eller hende, der piercede dig. Behandling med saltvand er godt til at holde området rent og fri for infektion helt gratis. Bare bland en kvart teskefuld salt i en kop med varmt, rent vand og bruge et stykke vat eller en vatpind til at behandle området.

Undgå at bruge smykker, indtil piercingen er helet helt. Når såret er helet, vil du være klar til at vise din piercing frem til hele verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar