mandag den 30. juli 2012

Piercingsmykker til navlepiercingerNavlepiercinger og piercinger generelt er blevet meget populært, og det har resulteret i en stigende efterspørgsel på et større udvalg af piercingsmykker. Alt afhængig af design, kan piercingsmykker deles op i tre kategorier: barbells, CBR-piercinger (med ring- eller kuglelukning) eller studs.

Barbells-piercinger er piercinger af lige stænger med en perle monteret i hver ende. Perlerne er aftagelige så det er nemt at tage smykkerne ud af piercingen. Barbells kan også være krumme eller runde i formen. Disse smykker er velegnet til tunge-, øjenbryns-, navle- eller næsepiercing.

CBR-piercing er en anden slags piercingsmykke. Det er piercinger, der har en ring eller en kugle som lukning. Disse smykker er som regel formet som ringe, med små kugler eller perler i hver ende. De bliver brugt i ørerne, øjenbrynene, næsebor eller endog i brystvorter. De findes i forskellige størrelse og design.

Den sidste piercingkategori er studs eller nitter. Det er en meget elegant form for piercingsmykker. De bliver især brugt i læber, næse og ører. Piercingsmykket er blevet meget populært med hjælp fra kendte som Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Madonna og andre.

En ting der vigtig at overveje når du skal have piercingsmykker er det materiale de er lavet af. Hvis du har tilbøjelighed til allergi bør du være særlig forsigtig med piercingsmykker i metal. Piercingsmykker skal helst være lavet af 14kt. eller 18kt. guld, titanium, kirurgisk rustfrit stål eller niobium. Sterling sølv kan virke allergifremkaldende på folk med følsom hud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar