onsdag den 17. februar 2010

Navlepiercing - For oven eller for neden?

Navlepircing fra oven
Navlepiercing i toppen

Svaret er for oven

Hvor piercingen er placeret siger næste sig selv - I navlen. Men faktisk går mange og er lidt forvirret om den skal pierces oven eller neden for selve navlehullet. Svaret er for oven.
Du kan se billedet lige her og se at den er for oven.

For oven er den mest almindelige form. Når den placeres for oven så passer det oftest med at man har en lille sten lidt oven over navlehullet, en større sten i selve hullet og så muligvis et sødt vedhæng lidt under navlen.

Men bare fordi at det er normalt at få den lavet ovenfra og ned, så betyder det ikke at det er den eneste måde man kan lave dem på.

Navlepiercinger fra neden


Navlepircing fra neden
Navlepiercing i bunden
Hvis man vil være lidt mere utraditionel, så kan man også vælge at få sin navlepiercing isat fra neden. Det er lidt mere unormalt men ellers er der ikke den store forskel. Begge måder ser for det almindelige øje "normalt" ud, men den fra oven er den mest brugte.
Du kan på billedet se et eksempel med en navlepiercing lavet for neden / nede fra.

Navlepiercinger fra siden?Ja der er rent faktisk nogen som har navlepiercinger fra siden. Det er ikke så almindeligt og bliver nærmere betragtet som en surfacepiercing. Nem i og med at de stadig er tilknyttet navlen, så er det vel også en slags navlepiercing.
Hvis du ikke tror på det, så kan du jo selv se billedet til højre, men et billed af en navle med fire piercingsmykker.
Navlepiercinger hele vejen rundt

Så navlepiercing fra oven eller neden?

Det mest almindelige er som sagt fra oven, men der er intet i vejen med en navlepiercing fra neden eller siden for den sags skyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar