tirsdag den 23. februar 2010

Navlepiercing - Med eller uden vedhæng?

Når det kommer til at vælge selve smykket til sin navlepiercing, så er der mange som skal til at gøre det op med sig selv om de vil have et smykke, med eller uden vedhæng.

Med vedhæng, menes der et smykke som har noget ekstra hængende fra den nederste kugle i ens buede piercingstav.

Eksempler på lækker navlepiercinger med vedhæng, kan du se her.
Eksempler op flotte navlepiercinger uden vedhæng, kan ses her.


Navlepiercing til hverdag

Til almindelig hverdag er der ingen tvivl om at det er mest behageligt og giver mindst komplikationer med en navlepiercing uden vedhæng. En sød lille navlepiercing, måske endda i en diskret farve, gør at navlen kan se smuk ud, uden at det er "for meget". Samtidig vil det også gøre en lidt ekstra glad for sin navlepiercing, når man nu pynter den op til de festlige byture.
I hverdagens stress kan man også med stor fordel isætte en meget lille navlepiercing, hvis man har et fysik krævende arbejde, så man undgår at "hænge fast".

Navlepiercing og sport

Sved, tåre og lidt skidt gør intet, så længe hvis man altid husker at rense sin piercing og den er healet 100%. Til sport siger det næsten sig selv at man enten bør tage den ud, eller isætte et meget lille smykke. Man kan også med stor fordel tape den fast til huden, så man er sikker på at den ikke sidder fast, eller endnu værre bliver revet ud af en modstander eller forhindring.
Derudover er der ikke de støre at være bange for ved sport, med mindre at du dyrker en sport hvor navlen kan være udsat for hårde stød, som f.eks. kick-boksning. Der bør du altid tage din piercing ud!

Navlepiercing og i byen

Når natten kommer og det er på tide at navlepiercingen bliver flashet eller man bare gerne vil føle sig lidt ekstra lækker - så sæt et lækker og delikat smykke i navlen. Mange af dem fås med vedhæng, som kan være med til at konstant minde dig om din smukke navle.
Derudover er de kun op til dig selv hvor mange der skal have lov at se dit flotte smykke ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar