tirsdag den 28. september 2010

En tjekliste når du skal pierce navlen

Navlepiercingen er en stilerklæring blandt unge. Den anses for at være det mest trendy og mest unikke tilbehør. Men før du får en piercing, er der nogle få ting, du skal vide.

• En navle piercing er en livstidsinvestering. Når en piercing efterlades uden en ring i den, vil vævet automatisk vokse sammen og lukke åbningen. Det er mest sandsynligt, at det vil efterlade et ar. Om man kan pierces dér igen, afhænger af skavanken.

• Ikke alle piercingsmykker passer til din piercing. Nogle metaller kan give allergi eller infektioner. Nogle mennesker kan kun bære sølvpiercinger. Infektioner kan opstå selv efter, at piercingen er helet.

• Når en piercing er udført, betyder det ikke, at du ikke behøver bekymre dig om det. Hver gang du fjerner din navlering, skal du rense piercing samt ring for at undgå infektioner. • Den helende tid for en piercing kan strække sig fra 3 til 6 måneder. I denne periode skal piercingen renses regelmæssigt.

• At få en piercing er ikke en let opgave. Det gør ondt at få en piercing. Smerten afhænger af din tolerance. Processen varer normalt et par timer. Du kan bruge smertestillende medikamenter for at overvinde smerten. Nu, hvor du ved, hvad du skal gøre, når du har fået en navlepiercing, skal du blot gå til en ekspert for at få din navle piercet.

1 kommentar:

  1. hej jeg har haft navle piercing i 3 år, men for halvanden år siden tog jeg den ud for at få den til at gro sammen det er ikke sket endnu, jeg kan ikke få en navlepiercing i gennem men en ørering, hvordan får jeg hullet til at gro sammen ????
    hilsen cecilie

    SvarSlet