tirsdag den 28. september 2010

Piercingsmykker – den gamle ring båret på en ny måde

Du ser en smuk pige med en trendy ring i sin navlen, og du kan ikke lade være med at få en selv. Kropspiercing er en ny dille blandt unge. Ringe, stikke og tappe er det tilbehør, der anvendes til piercing. Disse kaldes piercingsmykker og kan være af guld, sølv eller endog plast, ædelstene, glas og træ.

Før du får en trendy ring piercet, skal du overveje nogle vigtige punkter. Kun en ekspert, der gør brug af sterilt udstyr, skal udføre piercingen. Han vil oplyse, hvad der er de involverede risici og give anvisninger på, hvordan piercinger skal hele. Den professionelle piercer vil advare dig om de infektioner og herefter gå i gang med piercingen. Derfor er det altid bedre at tage forholdsregler og få alle de nødvendige oplysninger om infektioner og andre komplikationer, før piercing laves. Kanylen, der bruges til piercing, bør altid være indpakket. Kontroller, at stedet er rent og desinficeret.

Hovedformålet med piercingsmykker er at give andre et indtryk af, at du skiller dig ud fra mængden. Men du bør altid være forsigtig med at købe billige smykker, som kan forårsage infektioner og skade dig. Det er bedst først at bruge piercingsmykker seks måneder efter piercingen eller når piercingen er fuldstændig helet. Når du ved alt dette, er du klar til at få piercinger på din krop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar