mandag den 26. juli 2010

Sådan ser du om din navlepiercing er helet

Navleringe er en af de mest almindelige kropssmykker i dag, udover måske til øreringe. Folk der får hul i navlen er nødt til at give det, det rette tidspunkt for at det kan hele. Mens de fleste organer man piercer heler inden for et par uger, kan navlepiercing tage flere måneder at hele. Giver man det ikke tid til at hele, kan det have større konsekvenser som fx infektioner.

Der er nogle grundlæggende tegn der viser dig, at din navlepiercing virkelig er helet, og kun efter at have sikret dig det, bør du begynde at tænke på at skifte navleringe. Det første tegn på at det er helet, er at det stopper med at være rødt på eller omkring det sted, hvor du fik piercingen lavet. For det andet er det et tegn på at det er helet helt, hvis du kan dreje ringen en smule rundt uden at det gør ondt.
Mens den normale helingsproces kan tage lang tid, kan du få processen til at gå hurtigere, hvis du tager følgende skridt for at sikre, at der ikke er nogen hindringer i helingsprocessen:
- Rens området med en antibakteriel sæbe og varmt vand.
- Undgå at bruge nogen form for creme eller alkohol, da det vil medføre irritation.
- Husk at undgå at bære stramt tøj indtil navlen er helet fuldstændigt.
- Endelig kan du prøve at undgå sport eller andre aktiviteter, der kan forårsage meget sved da dette også påvirker helingen.

Gode links til info om navlepiercinger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar