fredag den 6. august 2010

Find den rette navlepiercing

Bodypiercing-smykker er meget populære hos unge mennesker verden over. Den rigtige form for piercing er en fantastisk måde at skille sig ud i mængden, især hvis du vælger smykker, der passer til din kjole og personlighed. Masser af kroppens dele har nok kød til at holde smykker på plads. Masser af mennesker har piercinger i deres navle, hage, læbe, øjenbryn og endog på tungen. Tricket er at vide, hvad der passer dig bedst. For eksempel kan næsten alle med tonet abs, lide at prale med en skinnende perlering eller lille stang piercet til navlen, også kaldet navlepiercing.

Før du personliggør din navlering, skal du sørge for at vælge et metal, der er behagelig mod din hud. Flere eksotiske piercingentusiaster har fået allergiske reaktioner pga. uegnede metaller. De bedste metaller er guld og rustfrit stål. De fleste registrerede piercere anbefaler ikke sterling sølv eller sølv, selv om det ofte ser meget attraktivt ud og selvfølgelig koster langt mindre. Disse metaller er kendt for at være porøse og kan forårsage hudirritation og infektioner.

Den oprindelige piercing er en rustfri stålring. Når det heler, kan du gå over til mere attraktive design såsom hesteskonavlering, åben ring, buede stange (populært kaldet ”bananklokken”). For et mere feminint look kan man tilføje glans med lysende ædelstene eller Swarovski-krystaller. Looket med dinglende maveringe er fantastisk med farvestrålende klokker, plast- eller akrylperler, bogstaver eller selv tegneseriefigurer. Maveringe er helt basale når det kommer til eksotiske piercingsmykker, de vil helt sikkert gøre stor reklame for din personlighed, og er det perfekte tilbehør til tonet abs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar