onsdag den 26. oktober 2011

Piercingsmykker og typer af de anvendte materialer


Da piercing bliver mere og mere almindeligt i dag, specielt navlepiercinger, er det indlysende, at modeguruer vil begynde at lede efter nye former for piercingsmykker. Det er interessant at bemærke, at i gamle dage var cirkulære ringe den eneste form for smykker, der anvendtes til piercingsmykker, og de mest populære piercingsteder var ører og næse. Men med de ændringer i samfundet i dag, og det stigende antal af stilarter inden for piercing, er ringe ikke længere det eneste pynt til rådighed for dem, der ønsker piercingsmykker.

I dag omfatter piercingsmykker en bred vifte af varianter, herunder, stænger, stik, tunneler og selvfølgelig den allestedsnærværende cirkulære ring. Det er interessant at bemærke, at stænger findes i forskellige former, herunder, buede, lige eller cirkulære, og afhængig af hvor du agter at bruge denne type smykker, kan du vælge den rigtige form. Det er vigtigt at forstå, at kropspiercingsmykker findes i mange forskellige størrelser, og hvis du ønsker at købe en til dig selv, skal du altid sikre, at du får en i den perfekte størrelse. Hvis man køber den forkerte størrelse, kan det give problemer.

Piercingsmykker fås i en række forskellige materialer, både menneskeskabte og naturlige. Mest almindeligt anvendte materialer til at lave sådanne smykker er stål, glas, metaller som guld, sølv, platin, titan, materialer som horn, ben, træ, akryl og silikone. Det er også relevant at bemærke, at flere kropssmykker også omfatter en lang række værdifulde halvædelsten, der gør dem mere attraktive. Uanset hvilket materiale du anvender til at lave dine smykker, skal du sørge for først at bære smykker, efter at piercingen er helet helt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar