torsdag den 29. marts 2012

Billeder af navlepiercinger

Når man skal finde ud af om navlepiercinger er noget for en selv, så kan det være lækkert med nogle billeder at kigge på, inden man opsøger en professionel piercer og får lavet sin navlepiercing.
Heldigvis er der opfundet den herlige ting kaldet internettet, hvor man kan finde stort set alt.
Et godt eksempel er Googles egen billedsøgemaskine. Desværre så finder man på Google og andre søgemaskiner typisk billeder af piercinger som er gået galt.
Det sker fordi at mange først når de har fået problemer, uploader billeder til forummer etc. og så stiller spørgsmål. Dem finder søgemaskinerne så og viser frem til dig.

Men der findes faktisk sites, som primært viser smukke billeder. Også danske.
Som eksempel kan der nævnes BodyMod.dk, hvor danske piger frivilligt uploader billeder. Så kig der hvis du vil se smukke billeder af navlepiercinger.

Eksempler lånt fra BodyMod.dk:

'

Men hvad nok er noget af det første man bemærker når det kommer til billeder af navlepiercinger, så er det hvilket smykke der bæres i navlen. Typisk er det piercingsmykket som gør den helt store forskel.
Er der tale om et lille ubetydeligt smykke, kan det være svært at se selve piercingen, uanset hvor godt billedet er.
Er der derimod tale om et stort og smukt smykke, som virkelig skaber blikfang, så kan man hurtigt blive lokket til at få lavet en navlepiercing.
Hvis du gerne vil se eksempler på smukke smykker til navlepiercinger, så bare følg linket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar