onsdag den 18. august 2010

Få en navlepiercing, men vær forsigtig

Det er blevet meget moderne med navlepiercinger, men før du får lavet en, kræver det lidt viden og forberedelse. Først og fremmest skal du finde et godt sted at få den lavet, dvs. hos en professionel og ikke af en amatør, der kan have svært ved at finde det rigtige sted at pierce. En uerfaren person kan forårsage alvorlige skader på dit helbred.
Den næste prioritet er at sørge for, at området hvor piercingen skal være er helt rent. Med så mange tatovering- og piercingsteder kan sikkerheden i nogle tilfælde være under det optimale, hvilket øger risikoen for infektion og andre implikationer efter du er blevet piercet.

For mennesker der kan have allergi, er det godt at snakke med pierceren og diskutere detaljerne, før I går i gang med processen. Før du hovedkulds kaster dig ud i at købe piercingsmykker, skal du være sikker på, at de er lavet af noget materiale, du kan tåle, så du ikke risikerer at få udslæt eller gener af andet art på huden. Nogle saloner kan bede om dokumentation fra dig for at sikre, at du er fyldt 18 år.

Det tager mindst to måneder for en navlepiercing at hele. Såret skal behandles med omhu og tålmodighed. For at undgå infektion, bør du lade være med at røre såret med bare hænder. Derudover er det en god idé at undgå stramtsiddende tøj og i stedet iklæde sig løst tøj for at beskytte såret.
Endelig før du beslutter dig endeligt, bør du overveje både fordele og ulemper ved, at du får lavet en navlepiercing, så du træffer et valg, du ikke kommer til at fortryde.

1 kommentar:

  1. Har i nogen anbefalinger mht. hvilken navlepiercing man skal vælge første gang?

    Jeg er lidt forvirret af der er så mange at vælge imellem. Kan i fx. anbefale en begynderpiercing herfra?

    SvarSlet